Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Πρωταθλητές του σεξ - Κόσμος

«Πρωταθλητές του σεξ» παραμένουν οι Έλληνες, όπως τουλάχιστον δηλώνουν οι ίδιοι, απαντώντας στη σχετική ετήσια έρευνα της βιομηχανίας προφυλακτικών Durex. Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό 87% των Ελλήνων δηλώνει ότι κάνει έρωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι (82%) και οι Ρώσοι (80%).
Την χειρότερη επίδοση έχουν οι Ιάπωνες (37%), ενώ οι Αυστραλοί εμφανίζονται να στερούνται το σεξ. Η Αυστραλία συγκαταλέγεται στις έξι πιο «στερημένες» σεξουαλικά χώρες του κόσμου. Μόνο το 60% δηλώνει ότι κάνει έρωτα μία φορά την εβδομάδα, ωστόσο και πάλι η επίδοση αυτή είναι καλύτερη από εκείνες των Αμερικανών και των Βρετανών.
Αν και η πλειονότητα των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θεωρεί το σεξ απολαυστικό και καθοριστικής σημασίας για μια ισορροπημένη ζωή, λίγοι είναι εκείνοι που δηλώνουν ικανοποιημένοι.Παγκοσμίως, μόνο το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή και μόνο το 48% δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό. Το 25% των ανδρών δήλωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης και το 29% έχει πρόβλημα με τη διατήρησή της κατά την ερωτική επαφή.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Durex, η πρώτη σεξουαλική επαφή σχετίζεται με την μελλοντική απόλαυση του σεξ. Από την έρευνα προκύπτει ότι το 37% των ερωτηθέντων θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την ερωτική του ζωή την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.
Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο τολμηροί όσον αφορά στις σεξουαλικές τους συνήθειες. Για παράδειγμα, το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα -εκτός της κρεβατοκάμαρας- είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονιών (36%) και το πάρκο (31%).
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια:

Σοφία είπε...

Για παράδειγμα, το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα -εκτός της κρεβατοκάμαρας- είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονιών (36%) και το πάρκο (31%).

Σίγουρα το μόνο που δείχνουν αυτά τα αποτελέσματα είναι ότι το δείγμα ήταν σχεδόν αποκλειστικά έφηβοι; Γιατί μην μου πεις ότι το 36% των 40ρηδων την βρίσκουν να κάνουν σεξ στην κρεβατοκάμαρα των γονιών τους (!!!) ή στις τουαλέτες και τα πάρκα;

geokalp είπε...

μα ποιοι άλλοι χρησιμοποιούν durex;
οι μεγαλύτερες ηλικίες βιάγκρα ή σιαλίς

τα σημαντικό σημεία είναι:
- η ευχαρίστηση
- ποιοι λαοί είναι

Σοφία είπε...

Το σημαντικό σημείο είναι ότι το 87% των Ελλήνων νέων δηλώνει ότι κάνει έρωτα 1 φορά την εβδομάδα, κυρίως μέσα σε αυτοκίνητο, σε δημόσιες τουαλέτες, σε πάρκα ή στην κρεββατοκάμαρα των γονιών του - και οι μισοί από αυτούς δεν καταφέρνουν καν να φτάσουν σε οργασμό. Πας στοίχημα ότι αυτό το μισό είναι οι γυναίκες;

geokalp είπε...

μπαίνεις σε μεγάλη κουβέντα...

λογικό είναι στα 19 να μην μπορείς να απολαύσεις το sex - άνδρας/γυναίκα
(ακούγομαι σα τον Ασκητή...)
θέλει λίγο προσπάθεια...
ίσως και σχετικά σταθερούς συντρόφους

για τον οργασμό, η λογική λέει ότι το θέτεις σωστά

τώρα το συμπέρασμα (μου) είναι ότι η ποσότητα δεν συμβαδίζει με την ποιότητα

Σοφία είπε...

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι κάποιος παραφουσκώνει την αλήθεια ;-)

Προφανώς δεν έχει βρεθεί κανείς να πει στον μέσο νέο ότι το να χουφτώνεις την κοπέλα σου μέσα στο αυτοκίνητο του μπαμπά σου δεν είναι σεξ :-p

geokalp είπε...

Σοφία...
παίζουν κι άλλοι λαοί εκτός από τους "πρώτους" Έλληνες...
τι να πούμε για τους 70%-αμφί-Βραζιλιάνους; ότι δεν χαίρονται το sex;

geokalp είπε...

ξέχασα να σου γράψω πόσο πολύ μου αρέσει η κουβέντα μαζί σου!

Σοφία είπε...

Πφφφ! Tι να μας πουν κι οι Βραζιλιάνοι...

Δες και στο ιστολόγιο του Sourotiri που έχουν την ίδια κουβέντα.

Σοφία είπε...

Παρομοίως!