Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Αισιοδοξία έφερε ο Ομπάμα στις ΗΠΑ

Από αισιοδοξία διακατέχονται οι Αμερικανοί μετά την ανάληψη της εξουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Μπάρακ Ομπάμα, σύμφωνα με τη χθεσινή δημοσκόπηση των New York Times/CBS News.
Συγκεκριμένα, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων απάντησαν ότι εγκρίνουν τη συνολική απόδοση του Ομπάμα στα ηνία των ΗΠΑ.
Μόνο 31% αυτών απάντησε ότι βλέπει θετικά την παράταξη των Ρεπουμπλικανών –το χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων 25 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία των The New York Times.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων που απάντησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε καλό δρόμο εκτινάχθηκε από το 15% στα μέσα Ιανουαρίου –επί προεδρίας Μπους– σε 39% σήμερα.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 20% των Αμερικανών θεωρούν ότι η κατάσταση στην οικονομία βελτιώνεται σε σύγκριση με το 7% στα μέσα Ιανουαρίου.
Στην τηλεφωνική δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Τετάρτη έως το Σάββατο της περασμένης βδομάδας συμμετείχαν 998 ενήλικες και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος εκτιμάται στο 3%.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/07/1650481.htm

2 σχόλια:

koulpa είπε...

χαχα η κοινή λογική αυτοκτόνησε όταν εξελέγει για πρώτη φορά ο μπους τζούνιορ.. τώρα πια μνημόσυνα κάνουμε.. και όσο νάναι.. το να ζούμε να τη θυμόμαστε.. είναι μια κενή ευχή..:):)
την καλησπέρα μου:):)

geokalp είπε...

καλημέρα!
(ακόμα) ελπίζω ο σκουρόχρωμος να είναι πιο θετικός, άσε τι λένε για τα ελληνικά συμφέροντα - για το λαό του