Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μέχρι στιγμής ο Γιώργος;


Δημοσκόπηση της εταιρείας ΑΛΚΟ για τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και για τη διαδικασία εκλογής αρχηγού στη ΝΔ δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Φαντομάς». Στην ερώτηση αν µέχρι σήμερα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις προσδοκίες ως πρωθυπουργός, οι πολίτες απαντούν, σε ποσοστό 46,1%, ότι επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 21,8% δηλώνουν επιφυλακτικοί και το 32,1 % απαντά αρνητικά.
Επίσης, ο πρωθυπουργός κερδίζει θετικές γνώμες από ψηφοφόρους της ΝΔ σε ποσοστό 21,9% καθώς και άλλων πολιτικών χώρων σε ποσοστό 30,2%. Όσον αφορά τα stage, το 50,5% των πολιτών απαντά θετικά στην κατάργηση τους.
Όσον αφορά την οικονομία, στο ερώτημα αν το κυβερνών κόμμα είναι συνεπές προς τις δεσμεύσεις του το 44,3% των ερωτηθέντων απαντά «όχι» έναντι 39,7% που απαντά «ναι» και ένα 16% που τηρεί στάση αναμονής. Επίσης, οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό 46,3%, εκτιμούν ότι τα οικονομικά μέτρα βλάπτουν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, ενώ ένα 32,7 δηλώνει ότι τα ευνοούν.
Τέλος, όσον αφορά τη διαδοχή στη ΝΔ, οι συμμετέχοντες στην έρευνα εμφανίζονται σε ποσοστά 39% και 23% «καθόλου» και «λίγο» ικανοποιημένοι, από την ποιότητα του διαλόγου που εξελίσσεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων κατά το διάστημα 9-13 Νοεμβρίου 2009.

αναδημοσίευση

2 σχόλια:

koulpa είπε...

καλά.. θάυματα δε γίνονται.. αλλά η προβολή του έστω και για επικοινωνιακούς λόγους.. βένει μειούμενη.. οι λύσεις είναι ουσιαστικά απλές.. αλλά δε γίνεται να εφαμοστούν από ανθρώπους.. δε μας ταιριάζουν ρε αδελφέ.. :):)
τη καληνύχτα μου :):)

geokalp είπε...

καλημέρα koulpa!

όλα τα έγραψες!!!